Begin dit jaar 2021 besloot ik om met de fiets onderweg te gaan naar Compostella. Waarom? Op zoek naar uitdaging, terugkeer naar de essentie, rust in hart en ziel na vele jaren van professioneel en vrijwillig engagement. Onderweg naar natuur, stilte, weidsheid, ontmoeting, broederschap. Onderweg naar een doel samen met anderen vanuit alle richtingen, alle werelddelen. Op zoek naar symboliek. Een wereld onderweg naar heling na corona, naar een nieuwe adem, een wereld onderweg naar een nieuwe werkelijkheid, een nieuwe toekomst, een nieuw evenwicht in ziel en natuur. De natuur ons nest, onze thuis… op zoek naar extreme daadkracht

3 gedachten over “Begin dit jaar 2021 besloot ik om met de fiets onderweg te gaan naar Compostella. Waarom? Op zoek naar uitdaging, terugkeer naar de essentie, rust in hart en ziel na vele jaren van professioneel en vrijwillig engagement. Onderweg naar natuur, stilte, weidsheid, ontmoeting, broederschap. Onderweg naar een doel samen met anderen vanuit alle richtingen, alle werelddelen. Op zoek naar symboliek. Een wereld onderweg naar heling na corona, naar een nieuwe adem, een wereld onderweg naar een nieuwe werkelijkheid, een nieuwe toekomst, een nieuw evenwicht in ziel en natuur. De natuur ons nest, onze thuis… op zoek naar extreme daadkracht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: