Stand van zaken

WEEK 16

Herplannen

Een eerste hindernis is genomen de eigen vaccinatieplanning is gekend. Eerste vaccin 24 april, de volgende 29 mei, dus mijn back-up vertrekdatum van 1 juni is haalbaar.

De voorbije dagen alle logementen moeten herplannen. Nog enkele hebben nog niet gereageerd, maar de meesten reageren positief en zijn erg flexibel.

Alles blijft natuurlijk afhangen van Corona. We kunnen nu wel naar het buitenland, maar toestand in Frankrijk en Spanje blijft afwachten.

Training

Programma aangepast aan het koude weer. Kortere ritten. Ben extra voorzichtig in het vooruitzicht van mijn eerste spuitje.

Podcast

Ben gestart met een experimentele PODCAST. Wil gebruik maken van bestaande teksten uit mijn website/blog maar anders gekneed in logische afzonderlijke interessante afleveringen.

PODCAST is een boeiend medium dat erg populair geworden is met groeiende mogelijkheden. In de volgende afleveringen brengen we o.a. het historisch verhaal.

“WARM HART’-Campagne

We gaan voor een “WARM HART voor VZW ‘T Veldzicht” en hopen dat finaal elke kilometer naar Compostella voor minstens 5 euro gesponsord wordt. In totaal ongeveer 2300 km. Dit alles voor hun eigen “foodmobile/caravan”, zodat eigen producten, in de buurt, kunnen verkocht worden. De campagne start vanaf 10 mei tot 10 juli (terugkeer 8 juli). Meer details later.

Traject van dag 1

Brugge-Tournai.

https://www.komoot.nl/tour/306897371?ref=atd

Website/Blog over de grenzen.

Weergaven in meer dan 21 landen. Vermoedelijk “Translater”- effect.

NIET 3 MAAR NOG 6 WEKEN TE GAAN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: