The final count-down!

Nu dinsdag vertrekken we. De laatste loodjes. Tegenstrijdige gevoelens. Blij om uiteindelijk te kunnen vertrekken…maar ook wat hartpijn om te missen. Maar de verlokking van de uitdaging overheerst!

Het beheersen van de bagage is ook een aparte uitdaging. Alles wat nodig is moet mee, maar ook niet meer. Het gewicht moet evenwichtig verspreid zijn en het maximum van 20 kg mag liefst niet overschreden worden. Is alles ook goed handelbaar en overzichtelijk gestockeerd. Jenny heeft dit gelukkig prima in de hand gehouden👍.

Het stalen ros verdient ook héél veel aandacht. Finaal nazicht, ook alle schroeven worden aangespannen…. ook als check om na te gaan of je wel alle juiste tools meehebt De fietsstuurorganisatie is ook belangrijk. Stuurtas met wat bijdehand moet zijn, navigatiemiddelen smartphone en GPS maar ook kaarten, foto/film etc. Veiligheid top-prioriteit zeker als je alleen bent. Zichtbaar in alle omstandigheden is essentieel Ook herkenbaarheid als eigentijdse pelgrim. Belangrijk als je de bestaande routes volgt. Dit geeft meer connectie met andere fietsers en de passanten onderweg. Heb ook livetracking voorzien zodat zij die het moeten weten me meter per meter kunnen volgen (tijdens de diensturen😉 en indien nodig en gewenst 👍).

Hierbij de route tussen Brugge en Compostella die ik volg.

Dinsdag ga ik om 0900 eerst langs bij de buren m’n de mensen van ‘T Veldzicht. Nadien eindelijk “Onderweg”.

Steun graag deze fijne mensen. De hierna vermelde rekening is hun giftrekening.

De route van Rit 1 gaat van Brugge naar Doornik volgens een eigen “track”. Al de andere routes volgen in Frankrijk de Westelijke Sint Jacobsroute en nadien via de Col du Somport, de Spaanse grens en Pyreneeën over en dan verder via Aragon aansluiting op de Camino Frances. In totaal 2370 km en 19840 hoogtemeters, dit in 31 ritten en 5 rustdagen. Terugkeer gepland 8 juli met Vueling vlucht. Fiets en bagage via bustransportfirma Soetens.

Iedereen fijn WE.

Bedankt zo getrouw te volgen.

Tot onderweg.

Vergeet ook mijn supporters van ‘T Veldzicht niet👍😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: