Update 30 juni: Rustdag in Léon, bezoek aan de Kathedraal

Smakelijk👍😉

4 gedachten over “Update 30 juni: Rustdag in Léon, bezoek aan de Kathedraal

  1. Hallo Frank, Ik zie dat je genoten hebt van uw rustdag in Léon. Het is dan ook een mooie stad. Na Astorga, welke ook een mooie stad is, komen wat zware ritten met de Cruz de Ferro en de Alto do Cebreiro. Vergeet bij deze laatste het Middeleeuws dorp op de top niet even te bezoeken. Het zijn lastige klimmen maar nu je al zover bent geraakt, zal je deze ook wel overwinnen. Zoals steeds wegen de laatste loodjes het zwaarst, maar toch nog even volhouden. Het eindpunt zal een prachtige beloning zijn. Succes.

    Like

  2. De pelgrim zag er uitgerust uit. Met bijzondere dank voor het beeldmateriaal en de commentaar: vanuit onze zetel even kunnen meegenieten van dat moois is luxe. Goede moed in het laatste ‘rechte’ (hopelijk niet te steile) eind naar jouw einddoel. Duimen dat je van pech gespaard blijft.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: