Ook ’t Veldzicht fietst met een doel :)

Frank fietst voor ons naar Compostella. Ook hier in ’t Veldzicht zijn we veel “en route” met onze fiets, met onze duofiets! Met deze fiets gaan we op woensdagmiddag onze eigen verse huisgemaakte soep aan huis leveren bij de buren. Soep tot op de stoep! Dankzij de kilometers die Frank voor ons fietst hopen wij onze droom van een eigen foodtruck te realiseren. Met deze truck kunnen we nog meer soep en lekkers tot bij de mensen brengen en dat niet alleen in onze eigen buurt. Dit kan ons netwerk en inclusie alleen maar ten goede komen 🙂 “Frank, we zijn nog steeds dankbaar dat je dit voor ons doet. We denken aan jou bij elke soepkilometer die we afleggen:-). Sportieve groetjes uit Sint-Kruis, Joyce, in naam van ’t Veldzicht”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: