Update 7 Juli/2: Stille beelden dag voor terugkeer. Afscheid van mijn fiets die NOOIT faalde en finaal was er koffie. Vergeet niet er komen de volgende weken nog spannende dag verslagen. Groetjes Frank

Eén opmerking over 'Update 7 Juli/2: Stille beelden dag voor terugkeer. Afscheid van mijn fiets die NOOIT faalde en finaal was er koffie. Vergeet niet er komen de volgende weken nog spannende dag verslagen. Groetjes Frank'

  1. Het stalen ros ziet er precies gloednieuw uit. Bagagetassen netjes in het rack. Dit avontuur loopt op zijn eind. Na 37 dagen jouw mindset te hebben ‘verlaagd’ ‘to the basic requirements’ en afstand te hebben genomen van het ‘jachtige leven’, zal je in enkele uren tijd terug ‘gekatapulteerd’ worden naar het ‘leven zoals het is’ in Brugge die Scone. Hopelijk kan je voldoende tijd nemen om terug te wennen aan de ‘dagelijkse’ sleur….
    Eens Pelgrim, voorgoed Pelgrim: benieuwd naar ….
    Behouden thuiskomst aan de koene ridder, zijn trouwe metgezel en de reistassen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: