Update 7 Juli: WARM HART-campagne voor VZW ‘T VELDZICHT

Zoals ik al aankondigde wil ik dat mijn inspanningen ook iets kunnen betekenen voor een project dicht in de buurt. VZW VELDZICHT een warm nest met warme mensen. Bedankt iedereen die reeds bijdroeg maar we zijn er nog ver niet

Kortom verleng de campagne tot eind augustus. Moet immrrs nog enkele spannende ritverslagen schrijven.

WARM HART CAMPAGNE met als doel hen beter leren kennen, maar ook geld inzamelen voor hun foodtruck/caravan en toebehoren. Doel minstens 5 euro per afgelegde km. In principe 2366 km. Trainingskilometers niet inbegrepen.

Alle stortingen rechtstreeks op de giftenrekening van de VZW ‘T Veldzicht BE65 0880 8844 5096. Vanaf een storting van 40 € ontvangt elke schenker een fiscaal attest. Graag steeds vermelden bij de storting “Onderweg naar Compostella’.

Bedankt iedereen die reeds bijdroeg, motiveer anderen.

Brugge en West Vlaanderen help mee dit project te steunen. Heb fier jullie vlag getoond onderweg. Toon ook nu jullie warm hart voor dit project. Bijzondere dank voor de vele vrienden en kennissen van overal die hier hun schouders onder zetten.

Thanks.

Frank

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: